Kezdőlap
Hirek
Ügyfélszolgálat
Városüzemeltetés
Hulladékgazdálkodás
  Szállítás
  Konténer
  HulladékZsák
  Lerakó
  Szelektív
  Gépbérlet
  Iratmegsemmisítés
  Állati hulladék
  Házi kedvenc kegyeleti hamvasztás
  Veszélyes hulladék
  Kármentesítés
Gyakori kérdések
Közzététel
Honlaptérkép


Veszélyes hulladék szállítása

Veszélyes (egészségügyi, állati, olajos hulladékok) és nem veszélyes hulladékok szállítására, szennyezett területek kármentesítésére országos érvényű környezetvédelmi engedéllyel rendelkezünk.
Ennek keretében folyamatosan tudjuk telephelyünkön kialakított udvarban fogadni a lakossági veszélyes hulladékokat (elemeket, gyógyszert, permetezőszert, egyéb vegyszereket) kezelési díj ellenében, hiszen ezeket ártalmatlanításra külön égetőkbe, megsemmisítőkbe szállítjuk.

Hulladékudvar:

Veszélyes hulladékgyűjtő udvarunk saválló padlóburkolattal, kármentővel került kialakításra, a hulladék csapadékkal való érintkezése kizárt.A hulladékok különleges csoportját alkotják a veszélyes hulladékok, amelyeknek anyagi tulajdonságai, illetve egyes összetevői külön-külön vagy együttesen a környezetre, a környezet elemeire, az élővilágra és az emberi egészségre potenciálisan károsító hatást fejthetnek ki.

A veszélyes hulladékok kezelésének általános szabályait a 98/2001. (VI.15.) Kormányrendelet tartalmazza.

A veszélyes hulladék mindenfajta kezelése engedélyköteles tevékenység.

Társaságunk országos érvényű engedéllyel rendelkezik a veszélyes hulladékok begyűjtésére és szállítására vonatkozóan, melynek alapján a különféle veszélyes hulladékok kezelésére vonatkozóan áll Tisztelt Megrendelői rendelkezésére.

Árajánlatot kérhet:    levélben, e-mailben, személyesen, vagy telefonon ügyfélszolgálati időben a 06-32-440-366 vagy a 06-32-511-025 telefonszámon .


VGÜ Nonprofit Kft. - www.vgu.hu